0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Themra Epimedium Extract 240gr

  39,99
  24,99 1-3 dagen
  Themra Epimedium Extract Macun - een preparaat met natuurlijke ingrediënten en unieke eigenschappen. Het kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt.... Toon meer
  3 variaties Themra Epimedyumlu Macun 240gr
  Volume voordeel Geniet van deze geweldige kortingsdeals
  • -10% Order 5 voor slechts 22,50 per stuk
  • -20% Order 10 voor slechts 20,- per stuk
  • -33% Order 15 voor slechts 16,67 per stuk
  • Euro's goedkoper
  • Vers is bij ons ook echt vers
  • Snel verzending in heel Nederland
  • Retour binnen 14 dagen

  Productomschrijving

  Deze honing is speciaal voor mensen die extra energie nodig hebben in hun leven. Deze honing bevat geen schaddelijke stoffen dat slecht is voor het lichaam. De honing zorgt ervoor dat uw bloed wordt gestimuleerd waardoor men meer energie krijgt en steviger in zijn schoenen staat en weer zin krijgt in zijn leven. Tevens is deze honing goed voor mensen die schimmel hebben op hun lichaam Bijv : '' Voeten of Handen '' . Door het gebruik ervan verdwijnt de schimmel en houdt het jeuken op.

  Themra Epimedium Pasta bevat gefilterde bloemenhoning, glucosestroop, moerbeimelasse, stuifmeel, epimedium (0.79%), johannesbrood, haver, gember, galangal, kaneel, Lepidium, Amerikaanse ginseng, brandnetel, Siberische ginseng, Ginkgo Biloba, rode ginseng, honingpompoen, ijzer spoor, cokesplant, natuur-identiek aroma (vanille), bijenkudde bevat.

  Hoe gebruikt u Themra Epimedium Turkish Honey Mix?

  Zowel mannen als vrouwen kunnen de Themra Epimedium Turkish Honey Mix gebruiken. De kracht plakt gemaakt met de componenten die het bevat, moet eenmaal per dag zoveel als een theelepel worden gebruikt. Het wordt aanbevolen om op een volle maag te gebruiken. Daarom raden we het gebruik van de zogenaamde omvang aan.

  Juridische kennisgeving:

  Als u gezondheidsproblemen heeft die verband houden met bloeddruk, hoge spanning of andere hartproblemen, koop dit artikel dan niet. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om dit artikel te gebruiken en iedereen die dit item koopt, wordt geacht deze voorwaarden te hebben aanvaard.

  Specificaties

  EAN
  8697446210234

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 4 reviews
  Schrijf je eigen review
  Ik gebruik heel vaak deze macun elke twee maanden een pootje bestellen! Dit spul werkt beter dan viagra en heel goedkoper dan normale pillen. Ik ben zeer tevreden!!
  Door David on 18 December 2023
  Helaas kreeg ik het artikel defect door de onzorgvuldigheid van de bezorger. Contact gehad met de klantenservice en deze heeft mij kosteloos een nieuw artikel toegezonden.

  Goede service en zeer klantvriendelijk!!
  Door Cor on 12 April 2022
  Toon meer
  Themra Epimedium Extract 240gr
  39,99
  24,99
  Themra Epimedium Extract 240gr
  Themra Epimedyumlu Macun 240gr
  1-3 dagen
  Toevoegen aan winkelwagen