0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Themra Epimedium Extract 240gr

  39,99
  24,99 1
  Themra Epimedium Extract Macun - een preparaat met natuurlijke ingrediënten en unieke eigenschappen. Het kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt.... Toon meer
  3 variaties Themra Epimedyumlu Macun 240gr
  Volume voordeel Geniet van deze geweldige kortingsdeals
  • -10% Order 5 voor slechts 22,50 per stuk
  • -20% Order 10 voor slechts 20,- per stuk
  • Euro's goedkoper
  • Vers is bij ons ook echt vers
  • Snel verzending in heel Nederland
  • Retour binnen 14 dagen

  Productomschrijving

  Deze honing is speciaal voor mensen die extra energie nodig hebben in hun leven. Deze honing bevat geen schaddelijke stoffen dat slecht is voor het lichaam. De honing zorgt ervoor dat uw bloed wordt gestimuleerd waardoor men meer energie krijgt en steviger in zijn schoenen staat en weer zin krijgt in zijn leven. Tevens is deze honing goed voor mensen die schimmel hebben op hun lichaam Bijv : '' Voeten of Handen '' . Door het gebruik ervan verdwijnt de schimmel en houdt het jeuken op.

  Themra Epimedium Pasta bevat gefilterde bloemenhoning, glucosestroop, moerbeimelasse, stuifmeel, epimedium (0.79%), johannesbrood, haver, gember, galangal, kaneel, Lepidium, Amerikaanse ginseng, brandnetel, Siberische ginseng, Ginkgo Biloba, rode ginseng, honingpompoen, ijzer spoor, cokesplant, natuur-identiek aroma (vanille), bijenkudde bevat.

  Hoe gebruikt u Themra Epimedium Turkish Honey Mix?

  Zowel mannen als vrouwen kunnen de Themra Epimedium Turkish Honey Mix gebruiken. De kracht plakt gemaakt met de componenten die het bevat, moet eenmaal per dag zoveel als een theelepel worden gebruikt. Het wordt aanbevolen om op een volle maag te gebruiken. Daarom raden we het gebruik van de zogenaamde omvang aan.

  Juridische kennisgeving:

  Als u gezondheidsproblemen heeft die verband houden met bloeddruk, hoge spanning of andere hartproblemen, koop dit artikel dan niet. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om dit artikel te gebruiken en iedereen die dit item koopt, wordt geacht deze voorwaarden te hebben aanvaard.

  Specificaties

  EAN
  8697446210234

  Toon meer

  Reviews

  5 from 5Based on 2 reviews
  Schrijf je eigen review
  Dit middel is een uitkomst voor alle mannen die te maken hebben met een laag libido, het is beter dan de dure pillen die je via de huisarts kan verkrijgen waarvoor je overigens de hele prijs voor betaald, probeer Themra Epimedium Extract en ontdek dat de natuur ook een truuk in handen heeft om je leven op te krikken, verder heeft een positieve invloed op je energie en het "je goed voelen".
  Ik ben zelf gebruiker van dit middel en elke dag een thee lepeltje maakt mij weer je jonge "god"
  Door Fred Jansen on 10 September 2021
  Snelle services
  Door Kaan on 25 Augustus 2021
  Themra Epimedium Extract 240gr
  39,99
  24,99
  Themra Epimedium Extract 240gr
  Themra Epimedyumlu Macun 240gr
  1
  Toevoegen aan winkelwagen