0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Themra Epimedium Extract 12x12gr

  29,99
  24,99
  Themra Epimedium Extract Macun - een preparaat met natuurlijke ingrediënten en unieke eigenschappen. Het kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt.... Toon meer
  2 variaties Themra Epimedium Extract x12
  • Euro's goedkoper
  • Vers is bij ons ook echt vers
  • Snel verzending in heel Nederland
  • Retour binnen 14 dagen

  Productomschrijving

  Deze honing is speciaal voor mensen die extra energie nodig hebben in hun leven. Deze honing bevat geen schaddelijke stoffen dat slecht is voor het lichaam. De honing zorgt ervoor dat uw bloed wordt gestimuleerd waardoor men meer energie krijgt en steviger in zijn schoenen staat en weer zin krijgt in zijn leven. Tevens is deze honing goed voor mensen die schimmel hebben op hun lichaam Bijv : '' Voeten of Handen '' . Door het gebruik ervan verdwijnt de schimmel en houdt het jeuken op.

  Themra Epimedium Pasta bevat gefilterde bloemenhoning, glucosestroop, moerbeimelasse, stuifmeel, epimedium (0.79%), johannesbrood, haver, gember, galangal, kaneel, Lepidium, Amerikaanse ginseng, brandnetel, Siberische ginseng, Ginkgo Biloba, rode ginseng, honingpompoen, ijzer spoor, cokesplant, natuur-identiek aroma (vanille), bijenkudde bevat.

  Hoe gebruikt u Themra Epimedium Turkish Honey Mix?

  Zowel mannen als vrouwen kunnen de Themra Epimedium Turkish Honey Mix gebruiken. De kracht plakt gemaakt met de componenten die het bevat, moet eenmaal per dag zoveel als een theelepel worden gebruikt. Het wordt aanbevolen om op een volle maag te gebruiken. Daarom raden we het gebruik van de zogenaamde omvang aan.

  Juridische kennisgeving:

  Als u gezondheidsproblemen heeft die verband houden met bloeddruk, hoge spanning of andere hartproblemen, koop dit artikel dan niet. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om dit artikel te gebruiken en iedereen die dit item koopt, wordt geacht deze voorwaarden te hebben aanvaard.

  Reviews

  0 from 5Based on 0 reviews
  Schrijf je eigen review

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Themra Epimedium Extract 12x12gr
  29,99
  24,99
  Themra Epimedium Extract 12x12gr
  Themra Epimedium Extract x12
  Toevoegen aan winkelwagen